Service

Vi udfører service på alle typer broderimaskiner.

Vores serviceteknikere kører i hele Danmark og bliver løbende uddannet i den nyeste teknologi på området.

Du kan også vælge at sende dine maskiner til vores moderne og højteknologiske værksted i Tørring, hvor der altid står fagfolk til disposition.

Alle vores serviceteknikere er højt kvalificerede og professionelle og trænede i fejlfinding, service og vedligehold. Både dem, der går hjemme på vores eget værksted og dem, der kommer ud til dig.

Med hurtig og landsdækkende service hjælper vi dig med at holde dine broderimaskiner i gang og opdaterede med det nyeste software.

Når du køber en broderimaskine hos Scanteam Broderi følger der altid installation, med undervisning og træning i at bruge både broderimaskinen og softwaren.

Selv om broderimaskinerne er designede til at holde længe og er til den professionelle bruger, kan det godt betale sig at holde maskinerne opdaterede og ved lige.

Kontakt os hvis du har brug for råd, om hvordan du skal sende din broderimaskine.
Ikke alle broderimaskiner er fysisk mulige at flytte – i visse tilfælde er det lettere at flytte service teknikeren.

Service på industri broderi maskiner

Serviceaftale

Serviceaftaler tilbydes individuelt og bliver skræddersyet til vores broderi kunder alt efter hvilken maskine det drejer sig om.
Med en individuel service aftale sikrer du dig at dit udstyr altid er up to date og har det bedst mulige udgangspunkt for daglig drift.