Wilcom

Hvis du er seriøs omkring broderi og multi-dekoration, er Wilcom softwaren for dig.

Wilcom bruger industriens foretrukken EMB filformat, og leverer professionel software til broderi-digitalisering og broderi redigering, bogstaver eller design til tøj.

Uanset om du er en erfaren digitizer, nystartet eller på hobby plan, har EmbroideryStudio e4 værktøjer, der er designet til at gøre dit arbejde nemmere og meget hurtigere. Det sikrer samtidig at du har fuld faglig kontrol.

Wilcom’s broderiprogram findes i 4 niveauer:

Wilcom design software til Broderibranchen

Lettering

Automatiseret skrifttyper, tilpasning software til non-digitizers i broderi butikker og i produktionsmiljøer

Med fuld faglig kontrol over alle tekst- og stingindstillinger, samt over 200 sting skrifttyper og automatisk stingsætning af TrueType og Opentype-skrifttyper, skaber du hurtigt og nemt professionelle kvalitetsnavne og tekstdesign.
Kombiner teksten med logoer eller mønstre, du allerede har.

Editing

Redigering, Monogram og Tekststyring program

Kombiner alle funktioner i EmbroideryStudio Lettering med avancerede broderier. Editing giver dig, der ikke har nogen digitizing erfaring et kraftfuldt værktøj i en brodeributik eller ved produktionslinje.

Fuld redigering af EMB filer, så som farveskift, størrelse forandring, og broderings rækkefølge af alle designobjekter. Skift stingtæthed og andre indstillinger hurtigt og effektivt.

Med over 200 professionelle broderi, kan du nemt og effektivt oprette og brodere nye variationer af et eksisterende design.
Ret små tekniske fejl eller inklusiv simple kundeanmodninger uden at skulle sende det til tredjeparts digitizer.

Decorating

Professionelt broderi & multi-decorations program

Decorating er den nye standard for broderi- og tøjforretninger der udvider med broderi.

Med en simpel grafisk grænseflade til syning, fuld tekst og sting kontrol og over 200 professionelle broderi skrifttyper, kan du producere dine egne kommercielle broderidesign hurtigere og nemmere end nogensinde.

CorelDRAW® Graphics Suite er inkluderet og fuldt integreret i programmet.

Designing

Det ultimative digitizing & Multi-decorations program

Til professionelle digitizers, og dekoratører.

Med Designing e4’s nye teknologi og nye kreative sting effekter, hurtigere sting indstilling og over 200 professionelle broderiskrifttyper, kan du sammensætte mere kreative og avancerede designs hurtigere med fuld faglig kontrol.

CorelDRAW® Graphics Suite er inkluderet og fuldt integreret i programmet.

Elements by Wilcom

Elements

Tag dit broderi endnu længere.
Med Wilcom elements.

Elements er omhyggelige udformede funktioner designet til at udvide fantasien, øge effektiviteten og udvide din virksomhed i netop den retning du ønsker.

Hos Scanteam kan du købe tilføjelseselementer, der passer til dine professionelle behov. Læs mere her

Truesizer Broderi visningsprogram

TrueSizer

TrueSizer er Wilcoms originale broderi visningssoftware og er en branchefavorit til visning, størrelse og konvertering af broderifiler. Wilcom TrueSizer er gratis tilgængelig som en desktop-download og et webapplikation, så du kan få adgang til dine broderifiler på farten. Truesizer er det bedste gratis broderiprogram der er på markedet. Anbefales og benyttes til både professionelt og hobby brug Du kan læse mere om programmet og download det her