Truesizer

Truesizer Broderi visningsprogram

TrueSizer er tilgængelig som desktop-download eller webapplikation (e3-version) giver TrueSizer dig mulighed for ikke kun at se broderifiler, men også foretage små justeringer.
Opnå skalering i høj kvalitet og nøjagtig størrelse. Konverter filer til en lang række formater og meget mere.

Gratis TrueSizer e4 desktop

Denne gratis software, er nu kompatibel med EMB 4-filer, gør det nemt for Wilcom-kunder og deres kunder at arbejde med Wilcom. Med hundreder af tusinder af TrueSizer-registrerede brugere. Er det sikkert at sige, at det er blevet en branchestandard til visning, størrelse og konvertering af broderiefiler.

Gratis TrueSizer e3 Web

Få adgang til dine broderifiler mens du er på farten! Wilcoms TrueSizer e3 Web er en gratis webapp, som du kan du på din pc, MAC eller mobile enheder såsom en iPad eller Android.

Arbejd med Wilcom .EMB-filer uden behov for et digitaliseringssystem og uden at skulle downloade nogen software.

Arbejd med design på din lokale computer eller direkte til din Microsoft SkyDrive konto.

Bemærk: TrueSizer e3 Web har lidt mindre funktionalitet end den downloadbare TrueSizer e4 Desktop-applikation og understøtter endnu ikke EMB 4-filer.

Truesizer Pro Broderi visningsprogram

TrueSizer findes også i en pro version

EmbroideryStudio e4 TrueSizer Pro det værktøj, du har brug for, hvis du ikke bruger al den magt og kapacitet, der er i den mere avancerede EmbroideryStudio e4 suite, men ønsker at gøre lidt mere med dine designs.

EmbroideryStudio e4 TrueSizer Pro indeholder den gratis versions funktionalitet plus de ekstra værktøjer, der gør en forskel for din virksomhed:

  • Opret og gem flere colorways med forbedret genfarvning.
  • Se design på tøj med høj opløsning og i rammer.
  • Brug Stitch Player til at se et gennemløb af dit design og reducere fejl inden det kommer i maskinen.
  • Udskriv dine design godkendelsesark, der viser en realistisk forhåndsvisning af designet, som du kan sende til dine kunder.